1. lékařská fakulta Univerzity Karlovy Univerzita Karlova
Zajímá vás, co se děje na fakultě? Přihlaste se k odběru bulletinu Jednička.

Pomůžeme vám

Potřebujete pomoc nebo informace a nevíte přesně na koho se obrátit?

Kontaktujte nás

Termíny zápisů do doktorského studia 2024/2025

Prezenční zápis do vyššího ročníku (2. ročník a výše) se v letošním roce nekoná. Zápis proběhne automaticky, podmínkou zapsání je vypracované roční hodnocení plnění ISP schválené školitelem a předané oborové radě.

ZÁPIS DO 1. ROČNÍKU DOKTORSKÉHO STUDIA


Termíny zápisů do doktorských studijních programů pro akademický rok 2024/2025 byly stanoveny opatřením děkana č. 8/2024, kterým se stanoví harmonogram zápisů akademického roku 2024/2025  

 • Řádný termín: 19. 9. 2024 v 9:00 hodin
  ve velké zasedací místnosti děkanátu 1. LF UK, Na Bojišti 3, Praha 2, č. dveří 2.111

• Náhradní termín: 26. 9. 2024 v 8:00 – 11:30 a 13:00 – 15:00 hodin
 v kanceláři studijních referentek odd. pro vědeckou činnost děkanátu 1. LF UK, č. dveří 2.053, vchod z Kateřinské 32, Praha 2

Pokud se nemůžete dostavit k řádnému zápisu, informujte nás o tom prosím emailem. Zápis v zastoupení je možný pouze na základě plné moci (v příloze).

K zápisu si s sebou vezměte:

- psací potřeby
- vytištěný Zápisový list studenta vygenerovaný ze SIS (postup, jak získat zápisový list, bude upřesněn zde v půli srpna)
- Přílohu k zápisovému listu studenta (v příloze nebo ke stažení na webu fakulty, sekce „Pro 1. ročník“)
- Imatrikulační slib (v příloze)
- 1x průkazové foto (pro nalepení do indexu)
- občanský průkaz, cizinci pas (občané Slovenska občanský průkaz nebo pas)
- cizinci s vízovou povinností – povolení k pobytu
- volitelně: vyplněné a vytištěné potvrzení o studiu -  (v příloze nebo ke stažení na webu fakulty, sekce „Všeobecné“)
- pouze v případě, že jste již fyzicky nedoložili či nezaslali poštou: kopii magisterského diplomu / potvrzení o absolvování magisterského studia

Absolventi UK dokládají běžnou neověřenou kopii diplomu, absolventi jiné české vysoké školy úředně ověřenou kopii diplomu, absolventi slovenské vysoké školy ověřený diplom a dodatek k diplomu. Pokud jste již absolvovali magisterské studium, ale nemáte dosud k dispozici diplom, doložíte potvrzení o absolvování (absolventi UK originál či běžnou neověřenou kopii, absolventi jiných vysokých škol originál potvrzení o absolvování studia). Diplom doložíte studijní referentce následně po Vaší promoci.
Doklad o absolvování magisterského studijního programu musí být doložen v rámci období pro ověřování podmínek k přijetí dle Harmonogramu přijímacího řízení (do 30.9.2024), který je každoročně stanoven Opatřením rektora.
V případě, že uchazeč absolvování magisterského studia v tomto období nedoloží, bude mu vydáno rozhodnutí o nepřijetí ke studiu vhledem k nesplnění podmínek přijímacího řízení.

V případě, že do termínu řádného zápisu nebudete mít úspěšně absolvováno magisterské studium, týká se vás až náhradní termín zápisu. Zároveň platí, že úspěšné absolvování magisterského studia je nutné doložit do 30.9.2024.

Náhradní termín zápisu je stanoven na 26. 9. 2024 v kanceláři studijních referentek na děkanátu 1. LF UK v odd. pro vědeckou činnost, č. dveří 2053, 2. NP, vchod z Kateřinská 32, Praha 2, v čase 8:00 – 11:30 a 13:00 – 15:00 hodin.

Hodnocení: spravovat